't Weeskind

Cadeaux & Curiosa

't Weeskind gesloten

Lieve klanten van ’t Weeskind, na acht en een half jaar is mijn winkel definitief gesloten. Ik heb met veel plezier mooie spullen gezocht en aan u verkocht. Een nieuwe levensfase bied weer andere kansen. U kunt mij komende jaren vinden op markten en ook kunt u via de website mooie brocante en cadeau’s bestellen. In november zoek ik een mooie tijdelijke locatie voor mijn pop-up winkeltje.
Bedankt voor uw enthousiasme en al uw leuke reacties de afgelopen 8.5 jaar!
Hartelijke groet, Nelleke

't Weeskind 29 Januari 2016

Gelukkig nieuwjaar!

Het Weeskind wenst u een heel gelukkig 2014! In januari hebben we aangepaste openingstijden in verband met andere werkzaamheden. In de hele maand januari zijn we alleen op de zaterdag geopend. Mocht u op een ander tijdstip willen komen dan mag dat op afspraak via de mail (hetweeskind@hetnet.nl).

't Weeskind 6 Januari 2014

We doen mee met de WISHLIST Actie

**Gemakkelijk shoppen van cadeaus voor december**
**Doe je bij een Culemborgse WISHLIST member!**
21 winkeliers uit de Culemborgse Binnenstad hebben de handen ineen geslagen om u het kado shoppen wel heel makkelijk te maken dit jaar. Geïnteresseerd? Lees hoe het werkt:

  1. - U gaat snuffelshoppen bij de deelnemende winkeliers.
  2. - Gewenste cadeaus voor uzelf, laat u op een persoonlijke Wishlist noteren die in de betreffende winkel(s) zorgvuldig bewaard en beheerd wordt voorzien van uw naam.
  3. - Het Wishlist kaartje op de toonbank neemt u mee om thuis op te hangen en daarop markeert u de winkels die een Wishlist van u bewaren. U heeft dus maar 1 kaartje nodig.

Wanneer uw vrienden/familie kado's willen kopen, kunnen ze dus via dit kaartje zien welke winkeliers hen kunnen helpen bij het aanschaffen van de perfecte cadeaus voor u! Door middel van “The Wishlist” kopen zij snel en gemakkelijk juist dat cadeau dat u graag wilt hebben en zelfs in de juiste kleur, versie of maat. De winkeliers helpen u met dit nieuwe project om uw wensen te vervullen en om teleurstelling, dubbele aankopen en ruilen te voorkomen. Dat worden leuke feestdagen!
Tot ziens bij de deelnemende winkeliers (te herkennen aan het WISHLIST logo op hun raam)!

't Weeskind 15 November 2013

Koop zondagen ook geopend

We zijn in de maand december op de koopzondagen geopend. Zie hier de data:

  • 15 december

't Weeskind 13 November 2013

Nieuwe Facebook Pagina

Vanaf vandaag zijn we ook te vinden op Facebook. Like ons en blijf op de hoogte van 't Weeskind! Klik hier om naar de pagina te gaan.

't Weeskind 13 November 2013

Nieuwe Website Online

Neem nu een kijkje in de vernieuwde website van 't Weeskind!

't Weeskind 13 September 2013